Nu avem autostrăzi dar avem complex balnear de 5 stele!

Nu avem autostrăzi dar avem complex balnear de 5 stele!
octombrie 12 14:48 2015 Printeaza acest articol

Nu avem autostrăzi dar avem complex balnear de 5 stele !

În România de astăzi, salariile în educație și sănătate sunt mici, infrastructura aproape inexistentă, autostrăzile se construiesc cu pasul melcului, și pe bani mulți.

Dar ne putem mândrii că avem singurul complex balnear de 5 stele din România.
Nu avem autostrăzi dar avem complex balnear de 5 stele!
Situat în Băile Felix, cu o investiție de aproximativ 29,3 milioane de euro, Lotus Therm Spa & Luxury Resort a fost inaugurat în weekend-ul ce tocmai s-a încheiat. Lucrările la acest complex balnear a durat trei ani, și de întinde pe aproximativ 4.700 mp. Complexul se împarte în patru zone, și anume o parte hotelieră, o bază de tratament, dotată cu aparatura ultramodernă, o zonă denumită Aquapark Felixarium, fiind zona de agrement, și o parcare cu 210 locuri.
Capacitatea maximă a complexului este de 262 de locuri de cazare, compusă din 79 de camere single, 37 de camere duble, 39 de apartamente, opt suite, șase apartamente VIP și trei pentru persoane cu disabilități, precum și trei săli de conferință.
Nu avem autostrăzi dar avem complex balnear de 5 stele!
La inaugurare au participat autoritățile locale, precum și Mihai Fercală, preşedintele SIF Transilvania, unul dintre acţionari, însoțit de Florian Serac, managerul SC Turism Felix.

Florin Serac a declarat la deschiderea oficială a complexului: „Mă întreba cineva mai ieri care e secretul acestei realizări. Secretul este că s-au întâlnit un grup de oameni deştepţi, investitorii, cu un grup de oameni muncitori, aşa cum suntem cei de aici”, iar Mihai Fercală a spus, tot cu aceeași ocazie că: „Acest complex de 5 stele este singurul din România la acest nivel. S-au mai făcut investiţii, însă nu la o asemenea anvergură. Aici încercăm să dezvoltăm un concept nou, de prevenţie şi conservare a stării de sănătate, astfel încât clienţii să nu vină doar când ies la pensie, ci în calitate de turişti, să îşi conserve starea de sănătate, iar după ce împlinesc 50-60 de ani să vină în continuare ca turişti, nu ca să se trateze. Eu, personal, nu cunosc o bază de tratament mai mare în România. Un activ acreditat ESPAS permite unui cetăţean din Uniunea Europeană să aleagă unde se tratează. Dacă nu eşti acreditat, nu vine nimeni.”

Reamintim faptul că acest complex este singurul din Uniunea Europeană acreditat de ESPAS (European Strategy Policy Analysis System)

  Articol "taguit" ca:
  Categorii:
Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.