Oana Niculescu Mizil a primit astăzi sentința definitivă

Oana Niculescu Mizil a primit astăzi sentința definitivă
octombrie 24 12:37 2016 Printeaza acest articol

Oana Niculescu Mizil a primit astăzi sentința definitivă

Soția lui Vanghelie condamnată la un an de închisoare

Oana Niculescu Mizil a primit astăzi sentința definitivă din partea ÎCCJ.

A fost acuzată de săvârșirea infracțiunii de conflict de interese prin angajarea mamei sale la biroul ei parlamentar pe vremea când era deputat. Decizia definitivă a ÎCCJ a fost de un an de închisoare cu suspendare. În 2014, mai exact în luna octombrie, un alt complet de judecată a condamnat-o pe Oana Niculescu Mizil la trei ani de închisoare, tot cu suspendare. Tot atunci i s-au pus și interdicții fostului deputat. Printre care dreptul de a fi aleasă și de a ocupa o funcție politică pe o perioadă de 10 ani. Astăzi, un complet de la ÎCCJ a admis apelul făcut de aceasta. Astfel i s-a redus pedeapsa de la teri la un an de închisoare cu suspendare. Tot astăzi s-au ridicat și interdicțiile impuse în 2014.Oana Niculescu Mizil a primit astăzi sentința definitivă

„Mă consider nevinovată. Dumneavoastră considerați dacă există un pic de discriminare între mine și ceilalți colegi ai mei, care au avut rude angajate și au primit doar amenzi penale. Mie nu mi se pare corect așa ceva”, le-a spus Oana Niculescu Mizil judecătorilor.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.