Orașul Năvodari a rămas fără televiziune prin cablu!

Orașul Năvodari a rămas fără televiziune prin cablu!
octombrie 22 17:09 2015 Printeaza acest articol

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat orașul Năvodari a avut parte de o mare surpriză.
În jurul orei 20:30, duminică, 18.10.2015, s-a produs un act de vandalism asupra rețelei de fibră optică din Năvodari, în urma căruia mai mulți utilizatori au rămas fără semnal TV. Valentin Popoviciu, vicepreședintele RCS&RDS dat un comunicat prin care a precizat faptul că s-a făcut și o plângere la poliția locală, prin care confirmă acest lucru:

Orașul Năvodari a rămas fără televiziune prin cablu!„Nu știm dacă este vreo legătură cu reportajul Antenei 3. Știm doar că a fost un vandalism, o tăiere intenționată de fibră optică, și că de fiecare dată în astfel de cazuri depunem o plângere la Poliție. Noi ne-am dus imediat și am început să reparăm, dar astfel de avarii avem tot timpul în rețea. În fiecare zi putem să avem câte o avarie în țară. Gândiți-vă că noi acoperim 50% din populația României. Reparațiile au durat 3 ore. Ca în orice caz în care avem o vandalizare, am depus plângere penală la Poliție. A fost o tăiere intenționată de fibră optică. A fost afectat un număr de utilizatori din Năvodari, nu știu să vă spun câți. În mod constant avem în rețea, și nu doar noi, ci toți marii operatori, diverse avarii în rețea, ori accidentale ori vandalizări. Nu este competența noastră să aflăm cine și de ce a făcut acest lucru, ci a autorităților care au primit plângerea și trebuie să investigheze mai departe. În mod sigur am făcut în acest an și alte plângeri penale pentru vandalizări ale rețelei.”

În afară de echipamentele celor de la RCS&RDS, au mai fost afectate de acest incident și echipamentele altor furnizori de televiziune prin cablu, UPC, Canal S și InterSat.

  Articol "taguit" ca:
  Categorii:
Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.