Partenera lui Ioan Niculae, la DIICOT

Partenera lui Ioan Niculae, la DIICOT
martie 21 12:48 2016 Printeaza acest articol

Partenera lui Ioan Niculae, la DIICOT! Directorul general Interagro, partenera omului de afaceri Ioan Niculae aflat acum în închisoare, a ajuns la DIICOT. Procurorii au citat-o pe Nicoleta Tomcea pentru explica ţii în dosarul Gaze Ieftine, în care Ioan Niculae şi fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, sunt urmăriţi penal. Dosarul gazelor ieftine este la un pas de a ajunge în instanţă. Directorul general Interagro, partenera omului de afaceri Ioan Niculae a fost chemată la DIICOT să dea explicaţii în dosarul Gaze Ieftine şi a fost anunţată că de astăzi are o nouă calitate, cea de inculpat. Nicoleta Toncea este acuzată că l-ar fi ajutat pe omul de afaceri să-şi ascundă averea, să evite astfel punerea ei sub sechestru.Partenera lui Ioan Niculae, la DIICOT

Săptămâna trecută şi principalii protagonişti ai acestui dosar, Ioan Niculae şi fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, au fost audiaţi. Fostul ministru al Economiei e acuzat că ar fi semnat trei memorandumuri prin intermediul cărora ar fi favorizat grupul de firme condus de Ioan Niculae. Practic, susţin procurorii, respectivele ordine ar fi obligat Romgaz să funcţioneze în interesul unor societăţi private, prin livrarea de gaz la preţuri preferenţiale. Prejudiciul în acest caz depăşeşte 60 de milioane de euro. Ioan Niculae se află la închisoare din 2015, în urma unei condamnări definitive la doi ani și lase luni de închisoare în dosarul „Mită pentru PSD”.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.