Paul Gascogine trece prin momente cumplite

Paul Gascogine trece prin momente cumplite
august 31 13:07 2016 Printeaza acest articol

Paul Gascogine trece prin momente cumplite

Paul Gascogine, în vârstă de 49 de ani, trece din nou prin clipe cumplite.

Tabloidele prezintă imagini cu fostul mare fotbalist în ipostaze şocante. Paul Gascogine a căzut din nou pradă viciului care îi distruge viaţa.

Afost surprins în timp ce încerca să-şi cumpere băutură într-un halat de baie. Paul Gascogne este considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători de fotbal din istorie. Dar părerea unanimă e că acesta nu şi-a atins niciodată potenţialul maxim din cauza problemelor din viaţa extresportivă. Fostul mijlocaş al naţionalei Angliei s-a luptat cu dependenţa de alcool încă din timpul carierei. Însă în ultimii ani aceasta s-a agravat. Au fost momente în care acesta i-a făcut pe fanii săi să se teamă de ce e mai rău. La finalul anului trecut, Gascoigne era aproape de un sfârşit tragic.

Paul Gascogine trece prin momente cumplite Paul Gascogine, în vârstă de 49 de ani, trece din nou prin clipe cumplite.

A fost găsit inconştient şi plin de sânge în camera unui hotel. Iar în urmă cu câteva luni a fost fotografiat englezi aproape desfigurat. Cu tăieturi pe faţă. Cu o cutie de bere în mână şi însoţit de un ofiţer de poliţie. Imediat Paul Gascogine a postat un mesaj. Anunţa că va încerca din nou să scape de dependenţa de alcool. Acum a ieşit să spună lumii că acel moment l-a făcut să fie şi mai determinat. Determinat în lupta cu „demonii săi”. Minunea nu a ţinut prea mult, iar astăzi The Sun publică noi detalii triste despre fostul mare fotbalist.

Paul Gascogine trece prin momente cumplite Paul Gascogine, în vârstă de 49 de ani, trece din nou prin clipe cumplite.

Paul Gascogine a căzut din nou pradă viciului său. Asta deşi supermarketul de unde îşi făcea în mod normal cumpărăturile a refuzat să-i vândă băuturi alcoolice. Fostul mijlocaş a apelat la un trecătur pe care l-a rugat să-i cumpere o sticlă de gin. Acesta s-a conformat. Vecinii l-au văzut pe Gascoigne într-o evidentă stare de ebrietate. Au apelat imediat la serviciul de urgenţă. La locuinţa acestuia au venit paramedicii şi un echipaj de poliţie. A fost dus la spital, însă medicii au decis să-l externeze la scurt timp. Ajuns acasă, Gascoigne a continuat să bea. A fost găsit căzut lângă uşa apartamentului său de un lăcătuş venit să-l ajute să intre în casă.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.