Piața Crângași în flăcări, în acest moment

Piața Crângași în flăcări, în acest moment
august 01 15:34 2016 Printeaza acest articol

Piața Crângași în flăcări, în acest moment

Piața Crângași, loc aglomerat din sectorul 6, este terenul unui incendiu de proporții.

Un incendiu s-a declanșat după-amiază în zona Piața Crângași, potrivit imaginilor transmise de un jurnalist Digi24 aflat în Primăria Capitalei. Pompierii spun că arde fațada unei clădiri noi, un centru comercial, de lângă Piața Crângași.

Piața Crângași în flăcări, în acest moment

Clădirea adăpostește, pe patru etaje, un complex comercial, cu mai multe magazine și o sală de fitness. Este o clădire ce se întinde pe 8.000 de metri pătrați, care a fost inaugurată în anul 2010 și a costat 20 de milioane de lei. Deocamdată nu sunt informații despre eventuale victime. Pompierii aflați la fața locului se concentrează atât pe evacuarea persoanelor, cât și pe stingerea incendiului.

În momentul de faţă pompierii acţionează cu 16 autospeciale de stingere, 6 autoscări, 2 ambulanţe şi un echipaj de descarcerare, informează ISU. Circulaţia a fost oprită pe strada Munţii Apuseni. În zona Pieţei circulându-se sub dirijarea poliţiştilor de la rutieră. Agenţii le recomadă şoferilor să folosească rute ocolitoare.  Sursa incendiului a fost localizată, pompierii intervenind în continuare pentru stingerea definitivă a focului.

Incendiu a fost anunţat prin numărul de urgenţă 112, la clădirea pieţei Crângaşi, anunţă reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov. Potrivit sursei citate, arde, la ora transmiterii acestei ştiri, faţada clădirii, la partea superioară, cu flacără violentă.

La faţa locului au fost trimise mai multe autospeciale de stingere, dar şi trei autoscări. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti- Ilfov, Daniel Vasile, s-au constituit echipe de căutare salvare pentru a evacua oamenii din interior. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, mai multe echipaje de la Capitală şi de la Brigada Rutieră au fost trimise în zonă, traficul rutier fiind restricţionat.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.