Porumboiu se dezlantuie asupra lui Coltescu: “Trebuie sa fii tembel!”

Porumboiu se dezlantuie asupra lui Coltescu: “Trebuie sa fii tembel!”
mai 26 16:30 2015 Printeaza acest articol

Se pare ca Sebastian Coltescu a avut din nou parte de un meci de ccosmar al Giurgiu. Astra a invins ASA Targu Mures cu scorul de 3-1, iar lucrurile au iesit de sub control pe teren. Acesta ar fi al doilea meci cu probleme pentru arbitrul de centru dupa cel de pe Arena Nationala dintre Steaua si Chiajna, incheiat cu 2-2.

Adrian Porumboiu s-a dezlantuit si l-a taxat pe arbitrul craiovean, exact la fel cum a facut-o si dupa partida dintre Steaua si Concordia Chiajna.

„Culmea, pentru prima oară pot să spun că mi-a placut cum a arbitrat, pînă la faza aia. Apoi a procedat exact cum nu trebuie să faca un arbitru. Se plimba cu cartonașul roșu în mînă, vizibil, l-a și indicat către jucătorul în cauză…

Trebuie să fii un pic tembel ca arbitru ca să nu știi cînd arăti roșu cu atîta claritate, cel mai clar roșu pe care l-a acordat a fost la numarul 13 de la Astra (n.r. – Junior Morais).

Din păcate, regulile jocului regulamentar sînt făcute pentru oameni normali, nu pentru idioți. Nu putea să prevadă că va veni un arbitru și va continua jocul cu un jucător eliminat. Ce decizie să ia o comisie acum!?”, a declarat Adrian Porumboiu pentru Dolce Sport.

  Articol "taguit" ca:
  Categorii:
Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.