Primele declarații ale martorilor în accidentul lui Dan Condrea

Primele declarații ale martorilor în accidentul lui Dan Condrea
mai 25 14:03 2016 Printeaza acest articol

Primele declarații ale martorilor în accidentul lui Dan Condrea! Apar primele declaraţii ale martorilor accidentului în care şi-a pierdut viaţa Dan Condrea. Femeia care a fost depăşită în trafic înaintea impactului a povestit, pe Facebook, cum arăta locul impactului. Spune că a găsit portofelul patronului Hexi Pharma, cu actele acestuia, la câţiva metri de maşină. Biciclistul care a ajuns primul la faţa locului a descris şi el, pentru un site de ştiri, ce a văzut imediat după ce automobilul lui Dan Condrea a ieşit de pe şosea. Sunt declaraţii care vor fi date probabil şi în faţa procurorilor, pentru că cei doi urmează să fie audiaţi. Primele declaraţii făcute de femeia care a sunat la 112 să anunţe accidentul în care a fost implicat maşina condusă de Dan Condrea. Primele declarații ale martorilor în accidentul lui Dan CondreaBiciclistul care a fost martor al accidentului rutier le-a povestit jurnaliştilor de la site-ul de ştiri secundatv că se afla la aproape 300 de metri de locul impactului. Nu a văzut momentul în care maşina a ieşit de pe şosea, dar i-a atras atenţia zgomotul. S-a îndreptat rapid către locul accidentului, unde a ajuns şi cel de-al doilea martor – o femeie, al cărei autoturism fusese depăşit de cel al lui Dan Condrea, înaintea impactului.

„Mașina era zob. Se lovise de copac și era contorsionată complet. Airbagurile erau umflate – dar degeaba. Apoi femeia a găsit portofelul și telefonul bărbatului. Telefonul era plin de țărână. Femeia îmi tot spunea să mai căutăm, că poate a mai fost vreun pasager”, a povestit bărbatul.

El a povestit şi că femeia a fost cea care a sunat la 112. Tot ea i-a spus că maşina avea viteză foarte mare atunci când a trecut pe lângă ea. Şoferiţa a confirmat, pe contul său de Facebook, apelul la 112 şi mărturia bărbatului. Cei doi martori au fost audiaţi de poliţiştii care au făcut primele investigaţii în dosar. Urmează să fie chemaţi de procurori, având în vedere că ancheta a fost preluată de Parchetul General.

„Am sunat la 112 și am căutat supraviețuitori împreună cu biciclistul, dar când i-am arătat, domnul a spus că nu se poate apropia că i s-a făcut rău. Am continuat să caut singură pe lângă autoturism şi l-am descoperit sub fiarele contorsionate cu faţa în jos, dar nu mai respira”, a povestit Gabriela Monica.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.