Prinţul Paul a ajuns la DNA Braşov

Prinţul Paul a ajuns la DNA Braşov
decembrie 11 12:55 2015 Printeaza acest articol

Prinţul Paul a ajuns, vineri, în jurul orei 10.10, la DNA Braşov,fiind însoţit doar de către avocatul său, nu şi de prinţesa Lia,  pentru a fi audiat în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri. El urma să ajungă la audieri în cursul zilei de miercuri, însă în drum spre Braşov i s-a făcut rău şi a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, de unde a fost externat joi după-amiază. La intrarea în sediul instituţiei Prinţul Paul nu a făcut nicio declaraţie. Întrebat de jurnalişti dacă se simte bine, prinţul Paul nu a răspuns, însă a făcut un gest prin care a transmis că nu prea bine.Curtea de Apel Braşov urmează să se pronunţe, vineri, la ora 13.00, în cazul propunerii de arestare preventivă a lui Remus Truică şi a celorlalte patru persoane vizate în dosarul retrocedărilor ilegale.

Prinţul Paul a ajuns la DNA Braşov

Şedinţa în care Curtea de Apel Braşov a luat în discuţie propunerea procurorilor anticorupţie de arestare preventivă a omului de afaceri Remus Truică, a directorului general al cotidianului Evenimentul Zilei, Dan Andronic, a avocatului Robert Roşu, a fostului consilier al lui Călin Popescu Tăriceanu, Marius Marcovici, şi a omului de afaceri Claudiu Mateescu, director general al dezvoltatorului imobiliar Impact, s-a încheiat joi noapte, în jurul orei 2.30, după mai bine de zece ore.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.