Profesor prins în flagrant când lua mită

Profesor prins în flagrant când lua mită
iunie 07 21:57 2016 Printeaza acest articol

Profesor prins în flagrant când lua mită!

Avocatul Dan Florin Drugă, prodecan al Facultății de Drept din cadrul Universității ”Petre Andrei” din Iași, a fost reținut azi de procurorii DNA, după ce a fost prins în flagrant în timp ce lua mită. Potrivit procurorilor, prodecanul Drugă Dan-Florin, care preda disciplinele Teoria Generală a Dreptului și Drept Penal la universitatea privată, i-ar fi cerut unui student sumă de 18.900 lei, ca să-l înscrie în anul al 3-lea de studii, la unitatea de învățământ respectivă. Înscrierea studentului urmă să se realizeze în condițiile în care acesta din urmă nu a susținut examenele aferente anilor anteriori de studii, nu s-a prezentat la cursurile obligatorii și nu a achitat taxele de școlarizare la termenele prevăzute în Regulamentul Universității.Profesor prins în flagrant când lua mită

În urma flagrantului, prodecanul a fost reținut și urmează să fie prezentat mâine Curții de Apel Iași, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Dan Florin Druga şi-a dat demisia din toate funcţiile didactice avute la Universitatea ”Petre Andrei”. Conducerea universităţii spune că banii solicitaţi de fostul profesor ar fi reprezentat taxele pentru susţinerea examenelor restante, studentul fiind înmatriculat în anul I, scrie Ziarul de Iași.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.