PSD nu va susține candidatura lui Dacian Cioloș

PSD nu va susține candidatura lui Dacian Cioloș
septembrie 14 18:05 2016 Printeaza acest articol

PSD nu va susține candidatura lui Dacian Cioloș

Liviu Dragnea este tranșant în această problemă

PSD, ca și celelalte partide politice se pregătesc de alegerile parlamentare din noiembrie, anul acesta. În acest context, și fără a avea o linie concretă în ceea ce privesc viitoarele candidaturi, PSD se reorganizează. Liviu Dragnea, actual președinte al partidului, într-o postare personală pe Facebook, tranșează vehement o posibilă susținere politică pentru actualul premier, după alegerile din noiembrie.

”Un partid care vine la Cotroceni cu o majoritate clară. Este exclus ca PSD să îl susţină pe Dacian Cioloş pentru funcţia de prim-ministru. Cred că va fi greu, dacă nu imposibil, pentru cineva să refuze un partid care vine la Cotroceni cu o majoritate clară.

PSD nu va susține candidatura Lui Dacian Cioloș

Practic, partidul va considera că a câştigat alegerile doar dacă va avea premierul. Sper din toată inima să avem peste 50% şi să mergem la Cotroceni cu varianta de premier. Este exclus ca PSD să îl susţină pe Dacian Cioloş”

Reţeaua de socializare este din ce în ce mai folosită de liderul PSD pentru a transmite mesaje. El a promis că va fi mai prezent în mediul online pentru a schimba idei sau păreri cu generaţia care reprezintă viitorul ţării. Liviu Dragnea a scris mai puţin pe Facebook în ultima jumătate de an. După ce în luna februarie pagina sa personală a fost luată cu asalt de mii de oameni. Nemulţumiţi de legea defăimării promovată de liderul social-democraților. Dragnea a preferat atunci să şteargă peste 3.000 de comentarii critice la adresa sa. Motivând atunci că îi era ”foarte greu să răspundă” şi considerând mai important ”să prezinte care e realitatea”.

  Articol "taguit" ca:
  Categorii:
Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.