Putin s-a scufundat in Marea Neagra

Putin s-a scufundat in Marea Neagra
august 19 18:07 2015 Printeaza acest articol

Liderul Rusiei, Vladimir Putin s-a scufundat intr-un batiscaf pe fundul Marii Negre, aproape de tarmul Crimeei, pentru a cerceta o  epava a unor corabii ce dateaza din secolele IX-X, relateaza Life News.
Pe  toata durata scufundarilor Putin a tinut permanent legatura cu Anastasia Cernobrovina, una dintre realizatoarele proiectului, . In timpul acestor discutii, liderul rus a relatat cum studiaza “atat epave de corabii vechi, probabil bizantine, cat si un mare numar de amfore si alte obiecte”, relateaza Agerpres.
Vladimir Putin a declarat  “este un foarte bun motiv pentru a se convinge inca o data cat de adanci sunt radacinile noastre istorice, cat de adanca este istoria relatiilor Rusiei cu intreaga lume”.
Liderul de la Kremlin, nu este la prima sa scufundare, el mai fiind prezent si in 2013 la bordul unui batiscaf.

In ceea ce priveste acordul Minsk-2, cred ca nu exista nicio alternativa pentru reglementarea situatiei si, in cele din urma, pacea va triumfa. Scopul nostru este de a minimiza pierderile cu care vom ajunge la aceasta pace”, a declarat presedintele Putin.
In opinia lui Putin,  vina pentru violentele din Ucraina sta nu pe umerii rebelilor separatisti, ci ai Kievului. “Din pacate, astazi observam o escaladare (a violentelor), iar vina le apartine nu combatantilor (separatisti), ci partii opuse”, a mai spus Putin.
Liderul ucrainean Petro Porosenko a calificat vizita lui Putin in Crimeea drept “o sfidare la adresa lumii civilizate”.

 

  Articol "taguit" ca:
  Categorii:
Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.