RADET scapă de datorii prin insolvență

RADET scapă de datorii prin insolvență
septembrie 21 16:17 2016 Printeaza acest articol

RADET scapă de datorii prin insolvență

Cererea de insolvență a fost trimisă astăzi Consiliului de Administrație

RADET a cerut astăzi Consiliului de Administrație demararea procedurii de insolvență. Prin acest demers se dorește scăparea de o parte din datoriile pe care Regia le are către furnizori, dar și de redresare a companiei. Conslierii generali ai Capitalei au cerut RADET să facă acest demers cât mai repede cu putință.

RADET scapă de datorii prin insolvență

Directorul RADET a declarat după ședința din CG al municipiului București, că mâine Administrația regiei va lua act de această hotărâre. Pasul următor fiind înaintarea către Tribunalul București a cererii de intrare în insolvență.

Bucureștenii nu vor rămâne fară apă caldă

În acest moment Regia este în imposibilitatea de a-și folosi conturile din bancă deoarece acestea sunt blocate. Undeva, pe la începutul lunii septembrie, Gabriela Firea declara că a primit de la ELCEN o notificare în acest sens. În notificare ELCEN preciza că proprirea de 100% pe conturile Regiei nu va fi ridicată și astfel nu se vor putea face plățile cu salariile.

RADET scapă de datorii prin insolvență

În același timp datorită acestui aspect nu se vor putea face nici pregătirile pentru sezonul rece, ce urmează să vină. Zilele trecute, ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a spus că nu există un pericol de întrerupere a alimentării cu apă caldă a orașului. Chiar dacă situația financiară a Regiei și ELCEN este extrem de dificilă.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.