Republicanii l-au declarat pe Trump candidatul oficial

Republicanii l-au declarat pe Trump candidatul oficial
iulie 20 09:49 2016 Printeaza acest articol

Republicanii l-au declarat pe Trump candidatul oficial

Republicanii l-au declarat pe Trump candidatul oficial la alegerile prezidenţiale din SUA.

Donald Trump a fost desemnat oficial candidatul la Casa Albă de republicanii din opoziţie. Anunţul a fost făcut marţi la convenţia de la Cleveland,. La 13 luni după ce acesta şi-a lansat candidatura, potrivit BBC. Trump a ţinut să sublinieze că se află în fruntea unei „mişcări”, într-un mesaj video adresat delegaţilor.

Republicanii l-au declarat pe Trump candidatul oficia

Desemnarea lui Donald Trump ca şi candidat oficial vine la 13 luni. După ce şi-a lansat candidatura. Şi ca urmare a unei campanii prin care şi-a înfrânt cu succes rivalii. De altfel a stârnit mai multe controverse. La scurt timp după anunţul oficial, Hillary Clinton, rivala lui Trump, a reacţionat pe o reţea de socializare.

“Donald Trump tocmai a devenit candidatul republicanpentru cursa prezidenţială. Contribuiţi acum pentru a ne asigura că nu va pune piciorul în Biroul Oval de la Casa Albă”.

Republicanii l-au declarat pe Trump candidatul oficia

Magnatul a ţinut să adreseze un mesaj video delegaţilor prin care a subliniat că au obţinut rezultate istorice împreună.

„Aceasta este o mişcare. Dar trebuie să mergem până la capat. Vom câştiga şi vom aduce schimbări importante şi leadership în Washington. Care va pune naţiunea americană pe primul loc. Veţi avea graniţe puternice. Veţi scăpa de SI (Statul Islamic). Vom restabili ordinea, rapid”.

A adaugat Trump, menţionând că se simte mândru să fie candidatul oficial propus de republicanii americani în cursa prezidenţială.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.