Ricardo Emanuel Salume Barake asasinat

Ricardo Emanuel Salume Barake asasinat
iulie 11 13:57 2016 Printeaza acest articol

Ricardo Emanuel Salume Barake asasinat

Ricardo Emanuel Salume Barake, consulul onorific al României în El Salvador, a fost găsit mort în locuinţa sa din capitala ţării. Au anunţat autorităţile, citate de site-ul agenţiei Reuters. Victima a fost găsită legată cu un căluş la gură în locuinţa sa dintr-o zonă selectă a oraşului, iar investigaţiile continuă, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei. Biroul procurorului general a anunţat pe Twitter că decesul este investigat drept crimă, fără a oferi alte detalii.Ricardo Emanuel Salume Barake asasinat

Ministerul de Externe din El Salvador a anunţat că Ricardo Emanuel Salume Barake, un cetăţean salvatorian, era singurul reprezentant diplomatic al României din ţară. Ambasada României din Mexic a confirmat acest lucru. Aceasta este pentru a doua oară în acesta an când un diplomat este asasinat în El Salvador. Pe data de 26 mai, consulul onorific al Panama în El Salvador a fost găsit mort în maşina sa, potrivit Daily Mail.

Procuratura şi Poliţia Naţională Civilă au anunţat atunci că trupul lui a fost găsit într-un cartier exclusivist al capitalei. Omul de afaceri salvadorian Carlos Armando Lemus avea o rană la niveul capului cauzată de un glonţ. Motorul şi luminile vehiculului său erau pornite. O creştere bruscă a nivelului de violenţă criminală în El Salvador în ultimii doi ani a ridicat rata omuciderilor pentru această ţară deasupra celei din Honduras, care era statul cu unde erau comise cele mai multe crime din lume.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.