Robert Downey Jr pe micile ecrane, la HBO

Robert Downey Jr pe micile ecrane, la HBO
august 19 12:05 2016 Printeaza acest articol

Robert Downey Jr pe micile ecrane, la HBO

Robert Downey Jr ar putea reveni pe micul ecran într-un proiect realizat de HBO.

Proiectul este conceput de Nic Pizzolatto, producătorul seriei ”True Detective”, scrie UPI.com. Ar fi vorba de un remake al clasicului serial ”Perry Mason”. Cu Nic Pizzolatto ca scenarist și producător. Postul HBO nu a dorit deocamdată să ofere detalii în acest sens. Portalul Qz.com scrie că Nic Pizzolatto este implicat într-un contract mai amplu cu HBO până în anul 2018. Din înțelegere ar face parte și un remake al serialului ”Perry Mason”, difuzat în SUA în perioada 1957-1966, conform IMDB.com.

Robert Downey Jr pe micile ecrane, la HBO

Robert Downey Jr nu este la primul său rol de televiziune. A fost implicat pentru scurt timp în serialul ”Ally McBeal’. Ulterior el a fost exclus din distribuție. Din cauza dependenței sale de droguri și a problemelor cu respectarea legii. Downey Jr a renunțat la droguri. În prezent este unul dintre cei mai îndrăgiți și bine plătiți actori de la Hollywood. Mai ales datorită rolului său principal în seria de filme „Iron Man”, realizată de Marvel Studios.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.