Scarlett Johansson a avut cele mai mari încasări în SUA

Scarlett Johansson a avut cele mai mari încasări în SUA
iulie 03 12:46 2016 Printeaza acest articol

Scarlett Johansson a avut cele mai mari încasări în SUA

Scarlett Johansson este actrița ale cărei filme au avut cele mai mari încasări de-a lungul timpului, scrie UPI.com. Potrivit portalului Box Office Mojo, filmele în care Johansson a jucat au generat încasări de peste 3,3 miliarde de dolari în cinematografele nord-americane.

Scarlett Johansson este pe locul zece în topul actorilor de la Hollywood ale căror filme au generat cei mai mulți bani din încasări. Pe primul loc fiind Harrison Ford ale cărui filme au strâns 4,8 miliarde de dolari de-a lungul carierei la nivelul SUA.Scarlett Johansson a avut cele mai mari încasări în SUA

Actrița de 31 de ani a jucat în 37 de filme, inclusiv rolul Black Widow. Din seria studiourilor Marvel ”The Avergers”. ”Captain America: Civil War”, a generat încasări de 403 milioane de dolari. Următoarea actriță plasată în acest top după Johansson este Cameron Diaz, care este pe locul 19. Filmele ei au generat încasări de peste 3 miliarde de dolari.

Scarlett Johansson va putea fi văzută în adaptarea Paramount Pictures ”Ghost in the Shell”. Filmul se va afla în regia lui Rupert Sanders.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.