Sebastian Ghiță poate fi reținut, nu și arestat

Sebastian Ghiță poate fi reținut, nu și arestat
martie 29 14:09 2016 Printeaza acest articol

Sebastian Ghiță poate fi reținut, nu și arestat! Deputaţii jurişti au decis, marți, că deputatul PSD Sebastian Ghiţă poate fi reţinut, nu și arestat preventiv, aşa cum cereau procurorii DNA. Decizia finală va fi luată, miercuri, de plenul Camerei Deputaţilor. Sebastian Ghiţă este cercetat pentru mai multe infracţiuni printre care dare de mită, şantaj şi cumpărare de influenţă.

Sebastian Ghiță poate fi reținut, nu și arestat, au decis deputații din Comisia juridică. Cererea pentru arestare nu a întrunit suficiente voturi. Avizul comisiei este consultativ. Votul asupra cererilor DNA va fi dat mâine în plen.

Sebastian Ghiță a ajuns la Comisia juridică din Camera Deputaților și a declarat că a adus dovezi care să-i susțină nevinovăția. Deputatul și-a susținut nevinovăția încă de săptămâna trecută când și-a studiat dosarul de 1300 de file în Comisia Juridică. Sebastian Ghiță a declarat că în dosar nu sunt deloc interceptări și că toate dovezile procurorilor se bazează pe denunțuri. Acesta a spus că poate demonstra că denunțătorul său nu este credibil, deoarece are peste zece doare penale și a făcut închisoare. De asemenea, Sebastian Ghiță a declaart că le va cere colegilor săi parlamentari să nu îi ridice imunitatea, deoarece nu i se pare normal ca un parlamentar să poată să fie arestat, fără o decizie definitivă din partea instanței.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.