Secretarul general al FRF s-a autosuspendat din functie

Secretarul general al FRF s-a autosuspendat din functie
iunie 30 14:09 2015 Printeaza acest articol

Gheorghe Chivorchian s-a autosuspendat din functia de secretar general al FRF, potrivit relatarilor site-ului Federatiei.

Dupa ce acesta a fost chemat ca martor in cazul finantatii Clubului de fotbal Poli Timisoara, DNA a luat decizia de a-l pune sub urmarire si de a-i pune sechestru pe avere, fapt ce a dus la autosuspendarea sa din functie.

Chivorchian este cercetat acum pentru complicitate la abuz in serviciu, obtinerea de foloase necuvenite si fals in inscrisuri sub semnatura personala in forma continuata, pentru fapte savarsite in perioada cand acesta ocupa functia de presedinte al clubului Poli Timisoara.

Momentan atributiile de serviciu ale secretarului general au fost preluate de presedintele FRF, Razvan Burleanu, care a declarat: „Apreciez foarte mult pozitia domnului Gheorghe Chivorchian si modul in care a hotarat sa gestioneze acest moment. Sunt incredintat ca este cea mai buna decizie. Cata vreme se afla in derulare aceste proceduri ale institutiilor, unele care vizeaza o perioada de timp anterioara exercitarii functiei de Secretar General de catre domnul Chivorchian, vom urmari indeaproape evolutia acestora.”

La randul sau, Gheorghe Chivorchian si-a motivat decizia de a se autosuspenda din functia ocupata: „Am considerat necesar si firesc sa intrerup exercitarea atributiilor mele de Secretar General pana la finalizarea procedurilor initiate de institutiile statului si care ma implica, pana la clarificarea deplina a situatiei. Federatia Romana de Fotbal si-a asumat un nou parcurs, ghidat de profesionalism si transparenta, valori pe care le sustin, astfel ca, in urma unei discutii cu presedintele Razvan Burleanu, am decis sa imi prezint solicitarea de suspendare a atributiilor in fata Comitetului Executiv al FRF, in sedinta din 6 iulie 2015. Voi oferi toate informatiile necesare si sunt la dispozitia autoritatilor pentru lamurirea acestei spete care nu are de ce sa implice Federatia Romana de Fotbal.”

  Articol "taguit" ca:
  Categorii:
Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.