Secretul din Marea Neagra

Secretul din Marea Neagra
iulie 28 20:40 2015 Printeaza acest articol

Pe site-ul www.euronews.com a aparut o informatie incredibila, conform careia pe fundul Marii Negre se ascund importante zacaminte de petrol si gaze naturale.

Daca aceasta informatie ar fi adevarata, Romania ar putea ajunge un furnizor important de petrel si gaze naturale, ceea ce ar face ca Romania sa ajunga o mare putere in Europa.

„Marea Neagra ascunde zacaminte importante de petrol si gaze naturale. Daca toate previziunile, studiile si cercetarile se vor confirma, Romania isi va capata o independenta nesperata si nu va mai fi nevoita sa importe petrol si gaze. Mai mult, Romania poate deveni un furnizor important pentru restul tarilor dinEuropa pentru ca zacamintele sunt uriase”, titreaza www.euronews.com.

  Articol "taguit" ca:
  Categorii:
  1. Mihaitza
    iulie 29, 08:03 #1 Mihaitza

    Daca fotografia atasata este corecta si sagetile rosii indica locul prezumtivului zacamant,Romania nu prea poate beneficia caci Rusia este statul cel mai apropiat! Plus Georgia si Turcia! Sper ca poza sa fie gresita si chiar sa beneficiem!!

    Raspunde la acest comentariu

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.