Şerban Brădişteanu a fost dat în judecată pentru malpraxis

Şerban Brădişteanu a fost dat în judecată pentru malpraxis
octombrie 24 19:39 2016 Printeaza acest articol

Şerban Brădişteanu a fost dat în judecată pentru malpraxis

Acuzator este fostul șef la Corpului de Control la Premierului

Şerban Brădişteanu are mari probleme în ultima perioadă

A fost dat în judecată de fostul șef al Corpului de Control al Primului Ministru, Costică Porime. Acesta îl acuză de faptul că i-au fost amputate piciorul drept și parțial piciorul stâng. În acest proces, ca parte civilă, Porime cere daune morale în valoare de  un milion de euro. Avocatul acestuia, Marius Coltuc, a trimis către presă și un comunicat prin care se arată cele enumerate mai sus.Şerban Brădişteanu a fost dat în judecată pentru malpraxis

”La data de 24.10.2016, Domnul Costică Porime a chemat în judecată persoanele responsabile de vătămarea produsă, prin Av. Marius Coltuc, respectiv medicul Şerban Brădişteanu. Medicul Emanuel Albu, Spitalul clinic de Urgenţă Floreasca, Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Și solicită atât daune materiale cât şi daune morale, în cuantum de 1.000.000 de Euro pentru prejudiciul cauzat.”, apare în comunicatul trimis de avocatul Marius Coltuc.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.