Sorana Cirstea si Marius Copil au fost eliminati in ultimul tur la Roland Garros

Sorana Cirstea si Marius Copil au fost eliminati in ultimul tur la Roland Garros
mai 22 17:33 2015 Printeaza acest articol

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, locul 145 WTA, nu a reusit sa se califice la Roland Garros. Aceasta a fost eliminata in ultimul tur al calificarilor la al doilea turneu de Grand Slam al anului, potrivit site-ului oficial al competitiei.

Sportiva romanca a fost invinsa in turul trei al calificarilor de Veronica Cepede Royg din paraguay, locul 174 WTA, cu scorul de 6-1, 6-3, dupa 77 de minute de joc.

La Roland Garros, pe tabloul principal, vor evolua cinci sportive din Romania: Simona Halep, locul 3 mondial; Irina Begu, locul 30 mondial; Monica Niculescu, locul 69 WTA; Alexandra Dulgherul, locul 50 WTA si Andreea Mitu, locul 99 WTA.

Jucatorul de tenis Marius Copil, aflat pe locul 207 ATP, a fost eliminat, vineri, in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros. In turul trei al calificarilor, Copil a fost invins de catre olandezul Igor Sijsling, locul 166 ATP. Partida s-a terminat cu scorul de 6-2, 6-4, dupa 56 de minute de joc.

  Articol "taguit" ca:
  Categorii:
Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.