South Park a ajuns la al 20-lea sezon

South Park a ajuns la al 20-lea sezon
iulie 24 10:29 2016 Printeaza acest articol

South Park a ajuns la al 20-lea sezon

South Park a fost celebrat la ediţia Comic Con din San Diego cu un nou logo şi un nou videoclip. Producătorii au dezvăluit că sezonul 20 va fi lansat pe 14 septembrie. Și că niciun episod nu va fi dedicat freneziei globale Pokemon Go, relatează Hollywood Reporter.

Comedy Central va difuza sezonul 20 al celebrului serial „South Park„. Împreună cu South Park Digital Studios vor celebra iconica serie de animaţie în următoarele luni prin mai multe evenimente. În mediul online, cât şi în realitate.

South Park a ajuns la al 20-lea sezon

Printre aceste evenimente, se numără o expoziţie itinerantă ce va fi pusă la cale de artistul urban Ron English. Va avea loc și relansarea aplicaţiei serialului într-o nouă formulă. Dar şi lansarea jocului video creat de compania Ubisoft, informează deadline.com.

Sezonul 20 al serialului va avea premiera la Comedy Central pe 14 septembrie. Trey Parker şi Matt Stone au făcut destăinuiri la Comic Con-ul din San Diego. Nu vor dedica niciun episod fenomenului global Pokemon Go.

Este vorba despre un episod cu semnificaţie extrem de caustică. Tipică umorului negru cu care South Park cu care şi-a obişnuit fanii. E vorba de un episod în care cei patru copii cad pradă maniei Chinpokomon.

Încep să cumpere frenetic obiecte confecţionate în Japonia. Obiecte ce aveau cipuri integrate. Japonia încearcă să pună stăpânire pe sistemele informatice ale guvernului Statelor Unite. Și să orchestreze atacul de la Pearl Harbour.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.