Star Wars The Force Awakens. Trailer oficial lansat.

Star Wars The Force Awakens. Trailer oficial lansat.
octombrie 20 13:35 2015 Printeaza acest articol

Este imposibil ca cei din generația mai veche să nu știe ce înseamnă seria de filme Star Wars. Nu vorbim aici despre niște filme oarecare, ci despre filme cult, filme ce au revoluționat toată industria filmului de la Hollywood, de la cum se fac filmele de gen și până la industria efectelor speciale.
Star Wars The Force Awakens. Trailer oficial lansat.George Lucas a creat un univers aparte prin toate cele șase filme de până acum, dar lovitura de grație a venit când a vândut franciza către Disney în 2012 și nu a fost implicat deloc în realizarea celei mai recente pelicule despre care discutăm astăzi.
Star Wars The Force Awakens. Trailer oficial lansat.Astăzi, după câteva luni bune, luni în care nu ni s-a spus mai nimic despre story-ul din noul film Star Wars, și după câteva imagini, pe ici, pe colo, avem un trailer oficial și un poster oficial pentru Star Wars: The Force Awakens. Lucasfilm şi vizionarul regizor J.J. Abrams îşi unesc forţele pentru a vă purta din nou într-o galaxie îndepărtată, odată cu reîntoarcerea „Star Wars” pe marile ecrane în filmul „Star Wars: Trezirea forţei”/ Star Wars: The Force Awakens.
Star Wars The Force Awakens. Trailer oficial lansat.Filmul îi are în distribuţie pe Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Peter Mayhew şi Max Von Sydow. Kathleen Kennedy, J.J. Abrams şi Bryan Burk sunt producătorii, avându-i pe Tommy Harper şi Jason McGatlin drept producători executivi. Scenariul este semnat de J.J. Abrams & Lawrence Kasdan şi Michael Arndt.

Premiera celui de-al VII-lea film din serie va avea loc pe data de 14 decembrie 2015, la Los Angeles, după care, pe 18 decembrie premiera mondială. Mai jos găsiţi trailerul oficial și posterul oficial al filmului.

Star Wars The Force Awakens. Trailer oficial lansat.

 

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.