Sting revine pe piață cu un nou album

Sting revine pe piață cu un nou album
iulie 22 11:45 2016 Printeaza acest articol

Sting revine pe piață cu un nou album

Sting a anunțat lansarea în luna noiembrie a celui de-al 12-lea album al său.

 

Sting a anunțat joi lansarea în luna noiembrie al celui de-al 12-lea album al său. Album înregistrat în studio, care va marca revenirea cântărețului la sonoritățile rock. Cu evocarea unor subiecte de actualitate. Cum ar fi refugiații din Europa și schimbările climatice, transmite AFP. Intitulat „57th&9th”, albumul va fi lansat în 11 noiembrie. A anunțat casa sa de discuri. Ultimul album al solistului a fost lansat în 2013. A mai putut fi auzit anul trecut în duet cu Mylene Farmer, potrivit Agerpres
Sting revine pe piață cu un nou album

Într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, Sting a spus că, prin acest album, revine la sonorități mai rock. Asta după ani consacrați unor creații mai experimentale. Este cunoscut pentru angajarea sa alături de Amnesty International în cauze legate de apărarea drepturilor omului. Cântărețul a menționat că una dintre piese, „Inshallah”, vorbește despre refugiații din Europa. Iar o altă melodie, „One Fine Day”, îi critică pe cei care se îndoiesc de realitatea schimbărilor climatice.

Sting revine pe piață cu un nou album

„Clima va fi unul din cele mai puternice motoare ale migrațiilor. Milioane de oameni vor pleca în căutarea unui loc sigur. Încă sunt puțin dezamăgit de faptul că Marea Britanie va ieși din Uniunea Europeană fără un motiv serios. Cel puțin UE are un plan de luptă împotriva încălzirii”.

Spune el în Rolling Stone.

Un alt cântec, „50.000”, a fost compus după dispariția bruscă a lui Prince, în luna aprilie. Sting, fost membru al formației The Police. A vândut peste 100 de milioane de albume ca solist, amintește AFP.

 


Gordon Matthew Thomas Sumner, CBE (n. 2 octombrie 1951), este cunoscut sub numele de scenă ca Sting. Este un muzician englez din Wallsend, Newcastle-upon-Tyne. A fost liderul vocal, principal compozitor şi basist al trupei rock The Police din anii 1970–1980. Ca muzician solo şi ca membru al trupei The Police, Sting a vândut peste 105 milioane de înregistrări, şi a fost distins cu şaisprezece premii Grammy.

  Articol "taguit" ca:
  Categorii:
Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.