Tom Hiddleston vorbește despre relația cu Taylor Swift

Tom Hiddleston vorbește despre relația cu Taylor Swift
iulie 18 12:56 2016 Printeaza acest articol

Tom Hiddleston vorbește despre relația cu Taylor Swift

Tom Hiddleston își apără iubita, Taylor Swift, de bârfele și răutățile din presă.

De când au apărut prima oară împreună și până acum, n-au fost prea mulți cei care au crezut că e pe bune relația lor. Asta și pentru că relația lor a pornit destul de abrupt. Taylor de-abia despărțindu-se de Calvin Harris, când a fost surprinsă cu celebrul actor. Sătul de acuze cum că relația lor ar fi falsă și c-ar fi doar o mișcare de publicitate, Tom Hiddleston a decis să confirme public relația și să-și mărturisească sentimentele.Tom Hiddleston vorbește despre relația cu Taylor Swift

”Hm, cum s-o spun? Adevărul este că Taylor și cu mine avem o relație și suntem foarte fericiți. Acesta este adevărul. Nu e nicio mișcare de marketing la mijloc”, a declarat vehement Tom Hiddleston celor de la ”The Hollywood Reporter”.

Tom Hiddleston vorbește despre relația cu Taylor Swift

Ulterior, Tom și-a întărit aceste spuse și-ntr-un interviu pentru cei de la MTV. ”Suntem împreună și suntem fericiți. Tom pentru a spulberat o dată pentru totdeauna zvonurile cum că cei doi ar avea o relație doar de fațadă. În ultimele săptămâni, Tom și Taylor și-au petrecut mai tot timpul împreună. Au mers când în Londra, când Italia. Au ajuns chiar și-n Australia. Uunde au sărbătorit împreună cu prietenii lor Ziua Națională a Statelor Unite.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.