Tom Jones ar putea să renunțe la cântat

Tom Jones ar putea să renunțe la cântat
aprilie 13 14:37 2016 Printeaza acest articol

Tom Jones ar putea să renunțe la cântat! Tom Jones ar putea să renunțe la concerte. Celebrul cântăreț ar putea să ia această decizie, în urma decesului soției sale, care a fost alături de el timp de aproape șase decenii. Melinda Rose Woodward, femeia cu care Tom Jones a fost căsătorit timp de 59 de ani, a fost răpusă de cancer în acest sfârșit de săptămână. Potrivit purtătorului de cuvânt al familiei, femeia a dus „o scurtă, dar dură luptă cu cancerul”, scrie The Mirror. Ton Jones a afirmat, în trecut, că ar putea să aibă probleme să-și interpreteze cântecele, dacă soția sa va muri înaintea lui. “Dacă mama ta nu va supraviețui, nu știu dacă mai pot să cânt”, i-a spus Tom Jones fiului său, Mark, cel care îi este și manager, potrivit The Mirror.Tom Jones ar putea să renunțe la cântat

“În timpul multor melodii pe care le cânt, mă gândesc la ea, așa că ar fi dificil dacă ea nu ar mai fi acolo să cânte”, a mai afirmat Tom Jones. Cântărețul în vârstă de 75 de ani s-a aflat alături de soția sa, atunci când aceasta a murit, într-un spital din Los Angeles. Tom Jones şi Melinda Rose Woodward se cunoșteau de când aveau 12 ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 1957, pe vremea când ea avea doar 17 ani şi aştepta primul loc copil.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.