TVR intră sub lupa DNA, controale la achizițiile publice

TVR intră sub lupa DNA, controale la achizițiile publice
septembrie 05 15:03 2016 Printeaza acest articol

TVR intră sub lupa DNA, controale la achizițiile publice

TVR intră sub lupa DNA, după ce instituția a cerut documente de la Parlament în legătură cu achizițiile publice.

DNA a cerut documente de la Senat și de la Camera Deputaților în legătură cu achizițiile publice ale TVR, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare. Potrivit acestora, au fost ridicate documente de la Televiziunea publică. Procurorii anticorupţie au cerut Parlamentului documente privind activitatea şi achiziţiile făcute de TVR în perioada 2005 – 2015.

TVR intră sub lupa DNA, controale la achizițiile publice

Solicitarea procurorilor a ajuns la Biroul Permanent al Senatului. Documentul a fost discutat astăzi, iar senatorii au decis să ofere procurorilor toate documentele pe care aceștia le solicită. DNA a cerut parlamentului copii după toate rapoartele care vizau activitatea TVR. Aleşii spun că vor răspunde cererii anchetatorilor chiar în această săptămână şi vor transmite documentele cerute. Procurorii au ridicat documente și de la sediul televiziunii.

„S-a solicitat de către parchet posibilitatea de a intra în posesia unor copii ale rapoartelor întocmite de comisiile de anchetă privind activitatea SRTV în perioada 2005-2015, împreună cu documentele care au stat la baza acestor rapoarte. Dacă documentul nu are caracter clasificat îl înaintăm în această săptămână”, a spus vicepreședintele Senatului, Ioan Chelaru.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.