Un TIR cu 800 de butelii a explodat la Mihăilești

Un TIR cu 800 de butelii a explodat la Mihăilești
iunie 10 13:21 2016 Printeaza acest articol

Un TIR cu 800 de butelii a explodat la Mihăilești!

Zona a fost evacuată pe o rază de 500 de metri.

Traficul rutier este întrerupt în localitatea Mihăileşti, județul Buzău. Un TIR cu butelii a luat foc în mers, apoi au avut loc mai multe explozii. Zona a fost evacuată pe o rază de 500 de metri. Anchetatorii spun că pentru cel puțin o oră din acest moment traficul va fi în continuare blocat. Pompierii udă încontinuu buteliile, pentru a evita riscul ca acestea să se reaprindă și eventual să explodeze. Potrivit primelor cercetări, un camion care transporta circa 800 de butelii a avut o pană de cauciuc, iar, în timp ce se depana pana, a luat foc. Nu au fost înregistrate victime omeneşti. Au fost luate măsuri de evacuare a persoanelor care locuiesc în zonă. La faţa locului s-au deplasat doi procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău în vederea coordonării cercetărilor”, potrivit unui comunicat al Ministerului Public.Un TIR cu 800 de butelii a explodat la Mihăilești

„La Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău s-a constituit un dosar având ca obiect explozia produsă astăzi, 10 iunie 2016, pe DN 85, în zona localităţii Mihăileşti, judeţul Buzău. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere din culpă (art. 255 din Codul penal) şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă (art. 349 din Codul penal). Mare parte din incendiu a fost stins, acum pompierii intervenind pentru a stinge flăcările care mai cuprind doar cabina TIR-ului.”

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.