US Open, semifinalele vor fi incendiare

by stirea | 6 septembrie 2016 17:06

US Open, semifinalele vor fi incendiare

Simona Halep – Serena Williams, în sferturi la US Open

US Open o să devină incendiar, cel puțin în privința jucătoarei noastre. Serena WilliamsSimona Halep[1] este sfertul de gală din competiţia feminină de la US Open. Sportiva din SUA s-a calificat fără emoţii în sferturile competiţiei, după ce a trecut de Shvedova (Kazakhstan), scor 6-2, 6-3. Numărul unu mondial pare a fi într-o formă de zile mari: Serena Williams nu a pierdut încă niciun set la Flushing Meadows în 2016, iar în duelul de astăzi nu i-a oferit adversarei vreo şansă de break.

US Open, semifinalele vor fi incendiare

De altfel, în întreg turneul, sportiva de peste Ocean nu şi-a pierdut serviciul, fiind o singură dată nevoită să salveze o minge de break. În istoricul confruntărilor directe, Serena Williams o conduce detaşat pe Simona Halep, scor 7-1. Partida din sferturile de la US Open este programată să se dispute miercuri, de la 18:00.

Balanța se înclină în favoarea americancei

Singura victorie a reprezentantei noastre a avut loc în 2014, în grupe, la Turneul Campioanelor. Serena Williams are, graţie succesului de luni seară, cele mai multe victorii în Era Open. Ea a ajuns la 308, depăşindu-l pe Federer. Doar semifinalistă în 2016 la US Open, Williams caută al şaptelea succes „acasă”, după ce a ridicat trofeul deasupra capului în 1999, 2002, 2008, 2012, 2013 şi 2014. Pentru a ajunge în sferturi, Simona Halep a învins-o cu 6-2, 7-5 pe Carla Suarez Navarro (Spania), locul 12 WTA.

Endnotes:
  1. Simona Halep: http://stireaexacta.ro/simona-halep-prima-romanca-in-semifinalele-de-la-madrid/

Source URL: http://stireaexacta.ro/us-open-semifinalele-vor-fi-incendiare/