Victor Ponta si-a depus mandatul de Premier al Guvernului Romaniei

Victor Ponta si-a depus mandatul de Premier al Guvernului Romaniei
noiembrie 04 11:32 2015 Printeaza acest articol

In acesta dimineata, Premierul Victor Ponta si-a anuntat depunerea mandatului de Premier al Guvernului Romaniei. Acest gest vine in urma protestelor de marti seara, cand peste 30.000 de oameni au manifestat, atat in Piata Victoriei, cat si in fata Primariei sectorului 4, din capitala, cerand demisia Premierului Ponta, a Ministrului Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, cat si a Primarului de sector.

Victor ponta si-a justifact gestul, astfel:

„Am obligația să constat supărarea legitimă care există în cadrul societății. Oamenii simt nevoie de mai mult și ar fi o greșeală din partea mea să ignor acest lucru. Nu vreau și nici nu cred că este corect să las această responsabilitate nici pe seama celor care au fost în teren, nici pe seama primarilor, secretarilor de stat, miniștrilor. Sunt gata să fac eu acest gest pe care o parte din societate îl așteaptă și începînd de astăzi îmi depun mandatul de prim-ministru. Fac acest lucru pentru că în anii de politician am rezistat la orice bătălie cu adversarii politici însă nu mă bat cu oamenii.”

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.