Victor Ponta și rectificarea bugetară.

Victor Ponta și rectificarea bugetară.
octombrie 19 18:23 2015 Printeaza acest articol

În plină perioadă de transfer de putere la nivel de partid, Victor Ponta vorbește pe site-urile de socializare, degajat, de noua rectificare bugetară ce se discută în ședința de vineri, 23.10.2015.
Loteria Națională își schimbă stăpânul!
„La rectificarea bugetară de vineri vom asigura resursele pentru salariile angajaților din ‪#‎Sănătate‬, partea de finanțare pentru ajutorul de minimis pentru ‪#‎ÎMM‬-uri, despăgubirile în ‪#‎agricultură‬ în urma secetei din acest an. De asemenea, trebuie să rezolvăm într-un mod mai înțelept problema cu care se confruntă unele orașe mari referitoare la încălzire. Nu putem să îi lăsăm pe oameni să înghețe în case !”
DNA a dispus inceperea urmaririi penale pentru Victor Ponta
Reamintim faptul că Guvernul se va reuni în ședință pe 23 octombrie pentru a discuta rectificarea bugetară, ședință în care se vor urmări, printre altele, finanțarea majorării salariale la medici și profesori, rezolvarea problemei legate de asigurarea energiei termice în mai multe orașe, dar și alocarea sumelor necesare pentru agricultorii afectați de secetă.

  Articol "taguit" ca:
  Categorii:
Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.