Viitorul lui Hagi este de vânzare

Viitorul lui Hagi este de vânzare
septembrie 12 16:50 2016 Printeaza acest articol

Viitorul lui Hagi este de vânzare

Hagi este dispus să vândă pentru performanță

Viitorul a apărut în 2009, în urma unui proiect lansat de Gică Hagi, și anume Academia de Fotbal. În 2012 constănțenii intrau în prima ligă și reușeau să facă performanță.

Acum, se pare, Gică Hagi este dispus să vândă pachetul de acțiuni pentru a face performanță echipa sa de suflet. Anul trecut era vorba ca Hagi să vândă pachetul mintoritar. Suma cerută era undeva la 9 mil. de euro, dar nu s-a concretizat nimic la acel moment. Într-un interviu, Cristian Bivolaru, președintele clubului Viitorul, a declarat că Hagi este dispus acum să facă această vânzare. Motivația fiind una singură, și anume performanța și asta putându-se realiza cu un buget mai mare.

Cristian Bivolaru a explicat în același interviu că actualul proprietar își dorește un investitor român, dar nu exclude nici varianta venirii unui investitor din afara țării.

Viitorul lui Hagi este de vânzare

„Am renunţat la jucătorii experimentaţi şi încercăm să creştem jucători tineri. Avem nevoie de o majorare de capital, iar Gică Hagi este dispus să vândă din acţiuni. Nu pentru a recupera din investiţie, ci pentru a face performanţă. Dorinţa lui este să aibă alături acţionari români, dacă nu este posibil atunci se va reorienta. Îşi doreşte să rămână cu un pachet minoritar de acţiuni şi să coordoneze în continuare activitatea din club din punct de vedere tehnic. Noi atragem din publicitate şi sponsorizări mai mult decât oricare alt club din campionat, pentru că oamenii îşi asociază numele cu brandul Hagi.”

Viitorul lui Hagi este de vânzare

Ca și performanță în afara campionatului intern, Viitorul a obținut o calificare în cadrul Europa League. Din păcate a fost eliminată de Gent, cu scorul general de 5 la 0 pentru belgieni. Să sperăm că, indiferent de ce decizie se va lua, Viitorul Constanța va rămâne în Liga 1 și va face performanță.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.